суббота, 12 декабря 2015 г.

Семінар-практикум вчителів географії в Яготинському НВК №3

Доброго дня, дорогі друзі, гості, читачі, колеги, та й просто ті, які випадково  зазирнули на мій блог!
А ви знали, що вчора  в Яготині  відбувся дуже цікавий захід - семінар-практикум вчителів географії Яготинського району "Формування мотивації пізнавальної діяльності учнів на уроках географії як умова підвищення ефективності навчально-виховного процесу".Ви там були? Якщо ні, то запрошую разом зі мною зробити невелику віртуальну прогулянку на семінар, а допомагати нам у цьому будуть мої записи на полях вчительського блокнота, думки і спогади, а також зроблені фото.

Ось продзвенів дзвінок. Учні 10 класу  зайняли свої місця для роботи в групах. Валентини Іванівни Кривоколиско - вчитель географії вищої кваліфікаційної категорії Яготинського НВК №3 повідомляє тема уроку «Географія світових природних ресурсів. Ресурсозабезпеченість: сьогодні і завтра». Тип уроку – урок-конференція. 
А тим часом  учні згадали правила роботи в групах. Було помітно, що вони не вперше працюють так на підсумковому уроці по темі.
І ось закипіла робота. Учні презентували свої домашні завдання, які отримали напередодні: «Мінеральні ресурси», «Водні ресурси», «Ресурси Світового океану».  Кожна група  задавала один одному запитання відповідно до теми презентацій. Учні самостійно працювали з картографічним  і статистичним матеріалом.

Під кінець уроку Валентина Іванівна вручила всім присутнім гостям фотографії різних куточків Землі і побажала нам всім обов'язково там побувати. Мені дісталися Буковель і Домінікана. Що ж будемо втілювати мрії в життя!!!
Валентина Іванівна, величезне спасибі Вам за урок!
Обов'язково візьму до відома показане Вами, адже сьогодні Вашими учнями були не тільки учні Вашого 10 класу, але й ми, присутні гості!
Все було чудово!





Комментариев нет:

Отправить комментарий