вторник, 12 января 2016 г.

ІІІ Всеукраїнський бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2016»  

З 15 лютого по 9 квітня 2016 року відбудеться ІІІ Всеукраїнський бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2016».  
Багато старшокласників мріють почати власну справу або стати топ-менеджерами солідних компаній, але не знають, яким має бути перший крок до такої визначної мети. Саме тому вже другий рік поспіль проходить бізнес-турнір «Стратегія фірми». Він дозволяє молодим талантам проявити себе у керівництві компанією в середовищі потужної бізнес-симуляції ViAL+ та здобути всеукраїнську першість на віртуальному ринку, який повністю відтворює реальне ділове середовище.

Турнір організовується Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана й Компанією Інтелектуальних Технологій (КІНТ) за підтримки лідерів світового бізнесу – компаній Coca Cola та KPMG.
Метою цього турніру в середовищі потужної української бізнес-симуляції ViAL+ є виявлення представників майбутньої економічної та бізнес-еліти, спонукання молоді до чіткого вибору професії, націлення її на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду.
Сутність змагання полягає в тому, що кожен учасник отримує у власне керівництво віртуальну компанію зі стартовим капіталом. Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку. Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навики і знання.
У турнірі можуть брати участь школярі та студенти ВНЗ І-ІІ р.а. від 14 до 18 років, яким цікаві економіка та бізнес.
Участь у турнірі для учнів є безкоштовною.

Турнір проводиться у формі ділової гри – бізнес-симуляція ViAL+ і буде проведений у три етапи. Реєстрація на турнір вже відкрита і доступна на сайті http://kint.com.ua/
Телефон організатора: 097-224-29-21 (Паздрій Віталій Ярославович, генеральний директор КІНТ, викладач кафедри стратегії підприємств КНЕУ). 

Комментариев нет:

Отправить комментарий