вторник, 29 марта 2016 г.

Львівські весняні канікули: день 2 - Ратуша, Майстерня Карамелі .... і просто гуляємо по Львову

Зранку ми біля мерії. Наша задача піднятися на ратушу. Вхід у ратушу вільний, на її вежі перебуває платна оглядова площадка (10 грн), з якої відкривається вид на місто. Для того, щоб вдертися на висоту 65 метрів, треба подолати 408 сходинок, а потім можна подивитися в бінокль - монетку треба кидати в автомат, і тоді відчиняються "окуляри".
Щоб потрапити на оглядовий майданчик, треба пройти "коридорами влади". На дверях таблички з прізвищами депутатів, вивіски комітетів та комісій, відділи та приймальні... І навколо жодного охоронця. Ось така вона, демократія.

Слово «ратуша» походить від німецького «Rathaus» — будинок ради. Признаюся чесно, на оглядовий майданчик ми з Тамілою Михайлівною не піднімалися. Давав про себе знати вчорашній підйом на Високий Замок.  Потім, звичайно, шкодували...  Нічого, думаємо, що не останній раз у Львові)))))))  Ми чекали дітей на третьому поверсі мерії і влаштували для себе фотосесію..

Виснажливе сходження нагору – і Вашим очам відкриваються дивовижні краєвиди міста Лева!


Виснажливе сходження нагору – і Вашим очам відкриваються дивовижні краєвиди міста Лева!


Для закоханих інтимний погляд на казку. Тут можна лише вдвох помилуватися краєвидами древнього міста, помріяти, загадати бажання, будувати плани на майбутнє...


«Майстерня карамелі» – це унікальна  кондитерська. Саме до неї ми завітали, щоб придбати ласощі на презенти рідним та друзям. Чудові смакові якості  продукції відзначено Асоціацією ласунів Україні, а завдяки використанню натуральних інгредієнтів, львівська карамель отримала схвалення від Спілки турботливих матусь!
Кондитерам вдалося перетворити приготування карамелі на справжнє шоу, яке щодня відбувається на очах гостей «Майстерні карамелі».


Саме зараз, коли ще болять ноги від втоми, саме зараз, коли не згасли враження від екскурсії, саме зараз, коли першу ніч вдома  по-звичці важко було заснути, саме зараз, я з впевненістю можу сказати, що все було на ВІДМІННО!!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий