суббота, 17 марта 2018 г.

Освітній Київ, або IX міжнародна виставка  «Сучасні заклади освіти» 

15 березня педагоги Яготинщини відвідали   IX міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти», яка проходить з 15 по 17 березня в Київському палаці дітей та юнацтва. Гості Виставки змогли отримати вичерпну інформацію щодо впровадження Нової української школи та інклюзивної освіти, а також дізналися багато цікавого щодо використання нових методів і засобів навчання. 

Виставка зібрала більш ніж 700 учасників з 25 регіонів України та 12 країн світу. Серед них представники вищих навчальних закладів, наукових установ, міжнародних агенцій, органів управління освітою тощо.
У межах виставки організована змістовна тематична програма, що включає в себе 74 конференції, семінари, майстер-класи, воркшопи, круглі столи, відкриті уроки та безліч інших цікавинок.  
Педагоги Яотинщини взяли участь семінарі-практикумі «Упровадження підприємницького змісту в освітній процес».
Розпочала семінар Тропіна Ірина Вікторівна, завідувач сектору розвитку інформаційно-цифрової компетентності відділу цифрової освіти та ІКТ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» з інформацію про досвід упровадження дослідно-експериментальних робіт всеукраїнського рівня.
З темою «Апробація бізнес-симуляції ViAL + – технології навчання підприємливості в освітньому процесі»  Паздрій Віталій Ярославович, к.е.н., старший викладач кафедри стратегії підприємств ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».
Колеги з Чернівецької області поділилися з присутніми розвитком  готовності  педагогів Буковини  до імплементації компетентності «підприємливість». 

Комментариев нет:

Отправить комментарий