вторник, 20 ноября 2018 г.

Ми підтримали Тиждень фінансів в Україні 

Фінансова грамотність є вагомою складовою підвищення рівня життя як громадян, так і всієї країни. З огляду на складність фінансової системи і різноманітність послуг, громадяни повинні вміти приймати зважені рішення щодо їх використання, навчитися заощаджувати та планувати особистий бюджет, а також своє фінансове майбутнє. Так, з 5 по 12 листопада ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст." ДНЗ (ясла-садок)" долучився  до Тижня фінансів в Україні та провела низку заходів, які були присвячені фінансовій грамотності.

9 листопада учні старших класів взяли участь в інтернет - олімпіаді "Фінасова грамотність"

12 листопада   учні  школи провели флешмоб.
Мета події
Стимулювання обачної та свідомої поведінки громадян при веденні особистих фінансів для забезпечення стабільності національної валюти і підтримки фінансової системи України, що сприятиме стійким темпам економічного розвитку та побудові заможного суспільства.







Чому ми долучилися до пропозиції Асоціації нової економічної освіти?!

Вже за 5-10 років  наші учні стануть активними споживачами фінансових послуг, тому роботу з ними можна розглядати у якості стратегічного завдання з «вирощування» майбутніх обізнаних клієнтів фінансових установ. Від того, яку увагу та значення буде приділено цій роботі зараз, залежатиме економічна та соціальна ситуація в країні у майбутньому.

Комментариев нет:

Отправить комментарий