понедельник, 24 августа 2015 г.

Подорожуємо Україною разом –  відкриваємо  туристичні можливості Херсонщини

Автомобіль давно перестав бути розкішшю. Тепер це звичайний засіб пересування, адже якусь малолітражку може собі дозволити практично кожен. І природно, якщо в гаражі нудиться красуня з блискучими боками, то велика спокуса відправитися саме на ній в подорож. Це стає все більш і більш популярним. Причин у цього декілька. Проте найголовнішою є свобода вибору шляху і відсутності докучливих попутників. Сезон літніх відпусток  добігає кінця.  Ми (це вся моя дружна сім’я)  вирішили відправитися в подорож саме на автомобілі. Наша задача – відкрити для себе туристичні можливості Херсонщини. По карті прикинули - необхідно подолати до місця  призначення  (кінцева точка Хорли) 600 км. Це не так вже й багато. Десь приблизно за 8 годин справимося. 
Ну що ж в путь…  Переїхали Черкащину. Дороги бажають бути кращими. Ось Кіровоградська область. Автошляхи куди кращі. Сам обласний центр вражає своєю чистотою і порядком. Починається Миколаївська область. До  Миколаєва 174 км. І тут почалося «ходіння по мукам». Вибачте, «їзда по мукам»…  ми їхали зі швидкістю 30 км/год. І подолали відстань в 174 км більше чим за 5 годин. Супер!!! Здавалося, що на автодорогу  між Кіровоградом і Миколаєвом впав метеорит і не один. Можливо так і було. Судіть самі…


Ура!!! Виїхали на нормальну трасу Миколаїв – Херсон. 
Ще дві години подорожі і ми на місці призначення. Цього року наш відпочинок був незвичайним, і прямо таки несподіваним, адже вирушили ми у досить оригінальне селище - Хорли.  За своїми обрисами він - мініатюрна копія Криму. Пляж  у Хорлах тягнеться лише декілька кілометрів, оскільки поселення ще маловідоме і має не так і багато приїжджих, проте усі ці умови налаштовують на комфортний та усамітнений відпочинок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий