воскресенье, 27 марта 2016 г.

Прогулянки вечірнім Львовом: знайомство з площею Ринок

Львівська Площа Ринок зберегла свою назву від ХІV століття. Вона походить від німецького «der Ring» (коло, кільце), власне за таким принципом будувалися центральні площі німецьких середньовічних міст.
Саме тут, у долині ріки Полтви в середині ХІV століття німецькі колоністи за дорученням короля Казимира ІІІ започаткували класичне європейське місто з класичною ринковою площею. Польський король зводив місто за найдосконалішими тогочасними будівельними технологіями, він запросив для цієї мети ремісників та будівельників з Німеччини. У наступні століття архітектурну досконалість Ринку доповнювали італійські та австрійські архітектори.
Площа Ринок у її сучасному вигляді – це нашарування архітектурних ідей багатьох творців і багатьох століть, які утім мають одну єдину особливість – незмінну узгодженість і гармонію.
Саме на площу Ринок ми зібралися ввечері....
Ось ми біля Львівської майстерні шоколаду 
Шоколадні вироби ручної роботи зі справжнього бельгійського шоколаду. Кожна цукерка і фігурка виліплені дбайливими руками майстрів. Всього, асортимент цукерок налічує 42 види, з них 16 видів трюфелів з різноманітними смаками від класичних до фруктових, цукерки з марципаном, кремові начинки і горішки в шоколаді.
В майстерні діє маленька кав'ярня, де можна скуштувати гарячого шоколаду і вишуканої кави.Це просто не можливо передати словами яка там запашна кава,неперевершений шоколад. 

Також, на першому поверсі можна поспостерігати за самим процесом виробництва, правда, тільки за склом.




2 комментария:

  1. Таку подорож діти запам'ятають на все життя!

    ОтветитьУдалить
  2. Саме зараз, коли ще болять ноги від втоми, саме зараз, коли не згасли враження від екскурсії, саме зараз, коли першу ніч вдома по-звичці важко було заснути, саме зараз, я з впевненістю можу сказати, що все було на ВІДМІННО!!!

    ОтветитьУдалить