воскресенье, 14 мая 2017 г.

Свято Перемоги по Богданівські, або зустріч з протоієреєм Олександром Клименком, голос якого став "Голосом країни" 7-го сезону

9-го травня, в день святкування Перемоги священники Яготинського благочиння протоієрей Рустік Романій, протоієрея Сергій Кисильов, протоієрея Георгій Бойко та протоієрей Олександра Клименко, звершили заупокійну літію за спочилими воїнами у Другій світовій війні біля  монументу Слави в  селі  Богданівка. По завершенні літії у центрі села відбувся святковий концерт за участю художніх колективів села. До музичних привітань приєдналися протоієрей Олександр Клименко, переможець конкурсу "Голос країни" 7-го сезону,  та протоієрей Сергій Кисильов.

Серце кожної людині, яка була присутня на цьому дійстві стискалося від болю та вдячності… Навіть маленькі діти стояли завмерши,  віддаючи шану нашим героїчним дідам та прадідам.

Давайте згадаємо

У неділю, 23 квітня відбувся суперфінал вокального шоу «Голос країни» 7-го сезону, до якого дісталося четверо учасників. У фіналі взяли участь з команди Тіни Кароль протоієрей Олександр Клименко, від Сергія Бабкіна виступила Віра Кекелія, від Джамали Анна Кукса, а від Олексія Потапенка Інгрет Костенко.
Переможцем шоу, за результатами телефонного та SMS-голосування телеглядачів, став протоієрей Олександр Клименко. Зі священиком вокалом займалася відома естрадна співачка Тіна Кароль. Отець Олександр виконав композицію Миколи Мозгового «Материнська любов», яку він співав на сліпих прослуховуваннях на початку лютого 2017 року.

2 комментария:

  1. Біля братських могил
    Не рідшає стрій
    Кличе Вічний вогонь.
    Плин років не порушить...
    Хоча знову поменшало
    Срібних сивин,
    В серці пам'ять живе,
    Зігріваючи душі.

    ОтветитьУдалить